Elektronika/Audio Video e CCTV/Oferte Shitet Kabell Alarmi 8Fije
Oferte Shitet Kabell Alarmi 8Fije
3500 Lek
Postuar më 11.02.2022
Njoftim i Verifikuar
Electronics

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

Electronics

+355699729927

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.
  • Cmimi: 3500 Lek
  • Kategoria: Audio Video e CCTV
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Oferte Shitet Kabell Alarmi 8Fije
6c*0.22mm2+2*0.5mm2
Pure Copper White jacket 100m/coil
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.