Modë e Sport/Veshje e Aksesorë/Oferte shiten Syze Optike
Oferte shiten Syze Optike
1200 Lek
Postuar më 23.03.2022
Njoftim i Verifikuar
Mosprit

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

Mosprit

+355682222755

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.
  • Cmimi: 1200 Lek
  • Kategoria: Veshje e Aksesorë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Syze Optike, cilesi dhe çmim. Numrat jane +1, +1.5, +2, +2.5, +3, +3.5.
Çmimi: 1.200Lek
Kontakt: +355 682222755
© ofertadites.al 2020 - 2022 Të gjithë të drejtat e rezervuara.