Elektronika/Audio Video e CCTV/Oferte Kit Sistem Alarmi me karte SIM
Oferte Kit Sistem Alarmi me karte SIM
16900 Lek
Postuar më 13.01.2022
Njoftim i Verifikuar
Porosit Tani
Ofertadites

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

Ofertadites

+355697001001

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.
  • Cmimi: 16900 Lek
  • Kategoria: Audio Video e CCTV
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
Ofertë Kit Sistem Alarmi me kartë SIM
Seti përfshin:
Centralin + Tastierë GSM që bën thirrje në tel në rast Alarmi
1 Sensor Levizje
1 Kontakt për dyer ose dritare
1 Sirenë e Brendshme
2 Pulte
Sasi e limituar
Cmimi në ofertë 16,900 Lek (Fitoni 338Pikë për këtë blerje)
Grumbulloni Pikë dhe përfitoni zbritje në blerjet e radhës
Transport në të gjithë Shqipërinë
Kontakt: +355 697001001
🤩 CDO DITË OFERTA 🤩
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.