Punësim e Biznes/Ofroj Punë/Nenpunes Zyre Operativ
Nenpunes Zyre Operativ
2 Lek
Postuar më 22.03.2022
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 2 Lek
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
WorkItaly në emër të një Klienti të saj të rëndësishëm Italian Lider në sektorin e transportit kombëtar dhe ndërkombëtar, kërkon të punësojë menjëherë 1 Punonjës (Meshkull) në profilin e mëposhtëm:

Nënpunës Zyre Operativ në Sektorin e Transportit (M):

-Të dijë Italisht
-Të ketë eksperiencë pune të ngjashëm
- Person serioz dhe që dëshiron tè mësojë


Garantojmë seriozitet maksimal nga kompania jonë, kontratë sipas rregullave të Republikës së Shqipërisë, Pagë superiore, Sigurime shtesë dhe Shërbime shëndetësore.
Aplikimet pranohen në adresën e emailit të shënuar më poshtë: recruiting@work-italy.com ose mund të kontaktoni në nr. +355 69 6035666.
© shopoles.com 2020 - 2023 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.