NENPUNES ZYRE
60000 Lek
Postuar më 15.06.2023
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 60000 Lek
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
WorkItaly në emër të një Klienti të saj të rëndësishëm Italian Lider në sektorin e transportit kombëtar dhe ndërkombëtar, kërkon të punësojë menjëherë 1 Punonjës në profilin e mëposhtëm:

Burime Njerezore: (MASHKULL)

-Të dijë Italisht
-Të ketë eksperiencë pune të ngjashëm
- Person serioz dhe që dëshiron tè mësojë

Garantojmë seriozitet maksimal nga kompania jonë, kontratë sipas rregullave të Republikës së Shqipërisë, Pagë superiore, Sigurime shtesë dhe Shërbime shëndetësore.
Aplikimet pranohen në adresën e emailit të shënuar më poshtë: recruiting@work-italy.com ose mund të kontaktoni në nr. +355 69 6035666.
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.