Modë e Sport/Paisje Sportive/Masazhator Universal per relaksim muskujsh
Masazhator Universal per relaksim muskujsh
2500 Lek
Postuar më 19.10.2023
Njoftim i Verifikuar
Mosprit

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

Mosprit

+355682222755

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.
  • Cmimi: 2500 Lek
  • Kategoria: Paisje Sportive
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Masazhator Universal per relaksim muskujsh
Masazhator universal,fantastik per masazhimin e pjeseve te ndryshme te trupit pas nje lodhje nga puna,punon ne nivele te ndryshme si dhe punon dhe ne ngrohje.
Cmimi: 2500Lek Transport Falas ne te gjithe Shqiperine
Kontakt: +355 682222755
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.