Modë e Sport/Kozmetikë/Locion Cristyler
Locion Cristyler
4500 Lek
Postuar më 02.02.2022
Njoftim i Verifikuar
ismeklajdi

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

ismeklajdi

+355693448624

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.
  • Cmimi: 4500 Lek
  • Kategoria: Kozmetikë
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
Locion Cristyler
Thuaji “ndal” rënies së flokëve!
Ndalon rënien e flokëve
Parandalon tullacllëkun
Ndihmon për të rritur flokë të gjatë dhe të trashë
Rikthen vëllimin
Rikthen shkëlqimin dhe forcën natyrore në flokët tuaj
Flokët tuaj mbesin në krehër ?
Pse ndodh kjo?
Një në tri persona në botë mbi 30 vjeç është i prirur për rënie të parakohshme të flokëve (alopecia).
Shumë arsye
Një zgjidhje: Cristyler
Percent image
e produkteve për forcimin dhe rritjen e flokëve janë efektive vetëm në fazën fillestare të alopecisë
Në vitin 2020, u krijua Cristyler - locion e parë kundër të gjitha llojeve të rënies së flokëve
Product image
Ingredients image
Cristyler përbëhet nga ekstrakte natyrale që aktivizojnë rritjen e flokëve. Ata lëshojnë disulfid hidrogjeni, i cili rrit procesin mitotik (ndarja e qelizave brenda gjëndrës së flokëve) dhe funksionon edhe në raste flokë të rënë në masën 80%.
Ashtu si fashot, molekulat e disulfidit të karbonit ngjisin qelizat e gjëndrave të dëmtuara të flokëve dhe rikthejnë funksionin e tyre - “prodhimi” i flokëve të rinj.
Steps scheme
Si rezultat, flokët rriten edhe në vendin e copëzave tullace . Dhe nëse përdoret rregullisht, Cristyler stimulon formimin e gjëndrave të reja të flokëve.
Cristyler: vepron në tre faza
faza I
Restaurimi i gjëndrave të flokëve
Shëron mikro-dëmtimet e gjëndrave të flokëve dhe kokës. Zgjon gjëndrat “e fjetura”
faza II
Përmirësimi i rritjes së flokëve
Molekulat bimore të Cristyler zgjasin fazën e anagenit (periudha e rritjes aktive të flokëve) me 3 herë
faza III
Rivendosja e shkëlqimit dhe forcës së flokëve
Përshpejton sintezën e keratinës - një proteinë ndërtuese për flokët. Siguron butësi, dendësi dhe forcë, e lehtëson krehjen e flokëve.
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.