Kodim pr fmij
15000 Lek
Postuar më 14.11.2022
Njoftim i Verifikuar
qendraadronis

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

qendraadronis

+355694872493

  • Cmimi: 15000 Lek
  • Kategoria: Kurse Profesionale
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
Kodim për fëmijë.
Kursi më i ri për të gjithë femijët nga mosha 6 vjeç deri në 17 vjeç. Regjistrimet janë hapur dhe kursi kryhet online nga shtëpia. Ju duhet vetëm një kompjute dhe lidhje në internet.

Çfarë do të trajtohet?
Kursi nis me orën e kodimit. Programi është i bazuar nga Microsoft i cili ofron mjetin e Minecraft Education Edition. Më pas kalojmë në Code.org ku mësohen konceptet e Shkencave Kompjuterike.

Çfarë prisni? Mos lejoni që fëmija juaj të kaloj kohën ku përdor teknologjitë në dëm të tij por duke mësuar gjëra të reja që do ti duhen në jetë.

Për më shumë informacione, na kontaktoni në DM ose në Whats app në numrin +355694872493.
Ju mirëpresim!
© shopoles.com 2020 - 2023 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.