Punësim e Biznes/Ofroj Punë/Kerkohet shofer CE
Kerkohet shofer CE
2880 Euro
Postuar më 09.06.2023
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 2880 Euro
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Kompania e transportit WORK ITALI
kërkon të punësojë
shofer me patent CE...
me përvojë pune.
kushte pune shumë të mira dhe afatgjat
Pagese e kenaqeshme 2750€ ne muaj.
NE JU BEJME DHE DOKUMENTA EUROPIANE
*Mundesi per rritje ne detyre
*Pagese e kenaqeshme
*Mundesi per letra europiane
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.