Punësim e Biznes/Ofroj Punë/Kerkohet Shofer CE
Kerkohet Shofer CE
2880 Euro
Postuar më 17.10.2023
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 2880 Euro
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
WorkItaly kërkon të punësojë menjëherë punonjës në profilin e mëposhtëm:
Shofer me kohë të plotë për transport ndërkombëtar:
-Të jenë të pajisur me të gjitha patentat CE dhe CAP
-Të dinë gjuhën Italiane
- Të ketë kartë taografi
-Të kenë eksperiencë në Itali
Te interesuarit te kontaktojn ne NR : +355 69 6035 666 (Whatsapp/Dm/Inbox) ose te dergojn cv-ne ne email 😃
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.