Punësim e Biznes/Ofroj Punë/Kerkohet mekanik
Kerkohet mekanik
500 Euro
Postuar më 07.04.2023
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 500 Euro
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Kompania “‘Work Italy’’ në emër të një Klienti të saj të Rëndësishëm Italian, kërkon të punësoj menjëhërë punonjës të profilizuar si më poshtë:
Mekanik me eksperienc Pune pages e kenaqshme dhe mundesi per me shum kontaktoni dhe bashkohuni me ne ....😃😃 aplikoni ketu: https://unigest.odoo.com/it/jobs/detail/meccanico-24
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.