Punësim e Biznes/Ofroj Punë/Kerkohet Inxhinier
Kerkohet Inxhinier
500 Lek
Postuar më 05.10.2021
Njoftim i Verifikuar
StudioVleresimi

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

StudioVleresimi

0693471495

  • Cmimi: 500 Lek
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
Studio vleresimi e pasurive te paluajtshme kerkon te punesoje nje inxhinier qe te kete mbaruar masterin ne deget Ndertim, Hidroteknike, ose Gjeodezi, i cili:

te kete eksperience pune mbi 3 vjecare
te njohe dhe te perdore shume mire programet baze (Word, Excel) si dhe Autocad
te kete patente dhe te ngase shume mire makinen


Preferohet mashkullTe interesuarit mund te dergojne elektronikisht ne adresen e email-it dokumentacionin e meposhtem:

CV personale
Diplomen e shkolles se larte

Email kontakti:

[email protected]
mos dergoni CV ne WhatsApp apo ne Nr. Cel, nuk do te merren parasysh.
© ofertadites.al 2020 - 2021, Të gjithë të drejtat e rezervuara.