Punësim e Biznes/Ofroj Punë/Kerkohet ElektroAuto
Kerkohet ElektroAuto
500 Euro
Postuar më 07.04.2023
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 500 Euro
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Kompania “‘Work Italy’’ në emër të një Klienti të saj të Rëndësishëm Italian, kërkon të punësoj menjëhërë punonjës të profilizuar si më poshtë:
ElektroAuto Me eksperienc Pune ... Bashkohuni me ne mundesi per rritje ne detyr dhe pages e kanqeshme
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.