Punësim e Biznes/Ofroj Punë/KERKOHET EKONOMIST
KERKOHET EKONOMIST
60000 Lek
Postuar më 23.11.2022
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 60000 Lek
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Kompania “‘Work Italy’’ në emër të një Klienti të saj të Rëndësishëm Italian, kërkon të punësoj menjëhërë punonjës të profilizuar si më poshtë:

Kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit.
Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti i skuadres në ambjentin e punës.
Gjithashtu vleresimi sipas një skeme motivimi në reference të performancës dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politike sociale e grupit tonë.
Shpall pozicion vakant pune Ekonomist/e.

KUALIFIKIMET DHE AFTESITE E KERKUARA:


Duhet te zoteroje ne menyre te persosur gjuhen Italiane ne te folur dhe ne te shkruar, preferohet njohuri te pergjithme ne gjuhen Angleze.
Të ketë kryer studimet e larta në Fakultetin e Ekonomisë në degën Financë & Administrim Biznesi etj. Preferohet të ketë kryer dhe studimet Master.
Preferohet te kete experience ne pune te ngjashme.
Te ketë aftesi te mira komunikimi dhe te punoj ne grup.
Te kete formim ekonomik

Puna do të zhvillohet në zyrat e kompanisë në Durrës, garantojmë seriozitet maksimal nga kompania jonë, kontratë sipas rregullave të Republikës së Shqipërisë, pagë superiore dhe rritje në karrierë, Sigurime shtesë dhe Shërbime shëndetësore.
Aplikimet pranohen vetëm në adresën e emailit të shënuar më poshtë: job@work-italy.com.
© shopoles.com 2020 - 2023 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.