Modë e Sport/Paisje Sportive/Elektrostimulator per relaksimin muskujsve
Elektrostimulator per relaksimin muskujsve
100 Euro
Postuar më 22.03.2022
Njoftim i Verifikuar
Mosprit

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

Mosprit

+355682222755

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.
  • Cmimi: 100 Euro
  • Kategoria: Paisje Sportive
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
🇧🇪 Elektrostimulator per relaksimin muskujsve te kembeve.
Fantastike pas nje dite te lodheshme.
Cmimi: 100€
Kontakt: +355 682222755
© shopoles.com 2020 - 2023 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.