Punësim e Biznes/Ofroj Punë/EkonomistFinancier
EkonomistFinancier
0 Lek
Postuar më 22.01.2024
Njoftim i Verifikuar
eduard

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

eduard

+355696035666

  • Cmimi: 0 Lek
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Përmbledhje e Pozicionit:

Njohja të mira të gjuhës italiane.
Koordinimi i punëve me kolegët në departamentin e financës dhe në departamentet e tjera.
Njohuri në fushën e financave, përfshirë regjistrimet kontabile dhe procedurat e tjera.
Aftësi menaxheriale dhe vendimmarrëse.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
Bashkëpunimi ngushtë me departamentet e rekrutimit dhe trajnimit për sigurimin e nevojave të financave dhe menaxhimit të burimeve njerëzore.
Zhvillimi dhe zbatimi i strategjive financiare për përmirësimin e efikasitetit dhe rritjen e performancës së kompanisë.
Përdorimi i informacionit financiar për mbështetje në proceset e vendimmarrjes.
Paga shumë e mire

Ju ftojmë te na dergoni CV në emailin recruiting@work-italy.com
email: recruiting@work-italy.com
tel: +355696035666
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.