Modë e Sport/Bizhu e Ora/Byrzylyk me Gure Natyral ardhur nga Thailanda
Byrzylyk me Gure Natyral ardhur nga Thailanda
2100 Lek
Postuar më 27.04.2022
Njoftim i Verifikuar
Porosit Tani
Ofertadites

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

Ofertadites

+355697001001

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.
  • Cmimi: 2100 Lek
  • Kategoria: Bizhu e Ora
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
Byrzylyk me Gurë Natyral & Aksesorë Celiku ardhur nga Thailanda.
Gurë me veti kuruese.
Toka - Miresia - Mbrojtja
Bali kombinon energjitë e Tokës. Është shërues i shpirtit që përfshin mencurinë, besimin dhe mirësinë. Ky gur është një nga asetet më të vjetra të botës, që gjithashtu njihet si simbol i pasurisë në shumë kultura. Ky gur mer karakteristikat e personit që e vendos atë. 🎁
🚚 TRANSPORT GJITHE SHQIPERINE 🚚
📦 Sasi e Limituar
Cmimi në ofertë 2,100Lek (Fitoni 42Pikë për këtë blerje)
Grumbulloni Pikë dhe përfitoni zbritje në blerjet e radhës
Transport në të gjithë Shqipërinë
Kontakt: +355 697001001
🤩 CDO DITË OFERTA 🤩
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.