Punësim e Biznes/Kurse Profesionale/BLACK FRIDAY!!! 50 ulje ne kurset e Programim
BLACK FRIDAY!!! 50 ulje ne kurset e Programim
1 Lek
Postuar më 22.11.2022
Njoftim i Verifikuar
qendraadronis

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

qendraadronis

+355694872493

  • Cmimi: 1 Lek
  • Kategoria: Kurse Profesionale
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
E keni dëgjuar? BOOM ofertash në qendrën tonë. Po, po, deri në 40%-50% ulje për kurset e Programimit (C, C++, C#, Java, Python), Database (MS SQL Server, MySQL Server), Graphic Design (Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Canva), Front End Developer dhe më shumë.

Çfarë prisni? Na kontaktoni duke klikuar butonin e mëposhtëm dhe përfitoni nga uljet Black Friday.

Për regjistrim na kontaktoni vetëm në Whats app në numrin +355 69 487 2493 ose na kontaktoni në DM. Ju mirëpresim!
© shopoles.com 2020 - 2023 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.