Ushqime e Pije/Mish e Peshk/Via Bonsmara pr shitje
Via Bonsmara pr shitje
350 Euro
Postuar më 05.06.2021
Njoftim i Verifikuar
poparoberto540

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

poparoberto540

+38340000000

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.
  • Cmimi: 350 Euro
  • Kategoria: Mish e Peshk
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
Bull i shëndetshëm bonsmara, Heifer me çmime zbritje

Ne furnizojmë bagëti të gjalla, lopë, (dema, mëshqerra, viça) dele të gjalla dhe dhi të gjalla, për çmimin më të mirë që mund të gjeni! Ne jemi eksportues të llojeve të ndryshme të bagëtive (lopë, derra, dhi, dema delesh etj. Ne dëshirojmë të lokalizoni importuesit në të gjithë botën për këtë biznes. ne kemi gjendje të disponueshme tani për të furnizuar në sasi të madhe dhi Boer dhe dele Merino.
Duke pasur parasysh ritmet e rritjes së shpejtë të kërkesave në të gjithë vendin, ne ofrojmë më të mirën e këtyre bagëtive për të gjithë klientët tanë me çmime të volitshme për të nënshkruar marrëveshje afatgjata.
Racat tona:
Lopa Nguni
Bonsmara
Blegtori Angus
Blegtori Beefmaster
Gjedhet Boran
Bagëti Brahman
Gjedhe triko etj
kështu që ju lutemi nëse telefononi të interesuar dhe vendosni porosinë tuaj për më shumë detaje dhe gjithashtu mund të më kontaktoni me Whatsapp ose email.
kontrolloni faqen tonë të internetit për të bërë porositë tuaja
faqja e internetit: http: //globalinkpoultry.co.za/
© ofertadites.al 2020 - 2021, Të gjithë të drejtat e rezervuara.