Servis Riparim
0 Euro
Postuar më 04.05.2021
Njoftim i Verifikuar
Meridian

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

Meridian

+356 99954587

  • Cmimi: 0 Euro
  • Kategoria: Pjesë për Automjete
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
Riparim I dyerve
Riparim dhe nderrim Krika xhamash
Doreza dere
Dyer me thithje
Brava bagazhi
Butona elektrik etj.
Ju mirepresim
Perballe “Spitali Kontinental” Rruga Ali Demi , Tirane
Tel : +355695653830
© ofertadites.al 2020 - 2022 Të gjithë të drejtat e rezervuara.