Punësim e Biznes/Ofroj Punë/Sanitare Zyre PartTime
Sanitare Zyre PartTime
16000 Lek
Postuar më 03.08.2021
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 16000 Lek
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri

Kërkohet Sanitare/Pastruese për Zyre në Durrës (Part-Time), të dijë pak italisht dhe të ketë eksperiencë pune.
Puna është 3 orë në ditë, nga e hëna në të premten. Paga 16.000 Leke (te reja) + siguracione.
Zyra ndodhet në Durrës.
Për të aplikuar kontaktoni në numrin +355 69 6035666.
© ofertadites.al 2020 - 2021, Të gjithë të drejtat e rezervuara.