Sanitare Zyre
30000 Lek
Postuar më 16.07.2021
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 30000 Lek
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Kërkohet Sanitare/Pastruese për Zyre në Durrës, të dijë pak italisht dhe të ketë eksperiencë pune.
Puna është 8 orë në ditë, nga e hëna në të premten.
Zyra ndodhet në Durrës.
Për të aplikuar kontaktoni në numrin +355 69 6035666.
© ofertadites.al 2020 - 2021, Të gjithë të drejtat e rezervuara.