Punësim e Biznes/Ofroj Punë/Pergjegjes Operativ Traffic Manager
Pergjegjes Operativ Traffic Manager
20 Euro
Postuar më 29.07.2021
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 20 Euro
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Work Italy, për një klientin e saj të rëndësishëm, Lider në sektorin e transportit Ndërkombëtar dhe të logjistikës dëshiron të rekrutoj në profilin Menaxherial personin e duhur (M) me 3-5 vite eksperiencë në të njëjtin pozicion pune dhe në sektorin e transportit.
Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhes italiane.

Kandidati duhet të ketë kompetenca shumë të mira organizative dhe komunikative, aftësi të mira në zgjidhjen e problemeve të ndryshme, në marrjen e vendimeve dhe të ketë bashkëveprim me skuadrën e punës.


Puna do të zhvillohet në zyrat e kompanisë në Durrës, garantojmë seriozitet maksimal nga kompania jonë, kontratë sipas rregullave të Republikës së Shqipërisë, pagë superiore dhe rritje në karrierë, Sigurime shtesë dhe Shërbime shëndetësore.
Aplikimet pranohen vetëm në adresën e emailit të shënuar më poshtë: [email protected], gjithashtu mund të kontaktoni në nr. cel +355 69 60 35 666.
© ofertadites.al 2020 - 2021, Të gjithë të drejtat e rezervuara.