Punësim e Biznes/Ofroj Punë/Operatore Turizmi
Operatore Turizmi
30000 Lek
Postuar më 04.06.2021
Njoftim i Verifikuar
lextravelalbania

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

lextravelalbania

+355698088388

  • Cmimi: 30000 Lek
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
LEX travel kërkon të punësojë Operatore Turizmi.
Aplikantet duhet të kenë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze dhe paketës Office, aftësi në komunikim dhe menaxhim informacioni.
Aplikantet duhet të kenë min 2 vjet eksperiencë në agjenci udhëtimi!
Të gjithë të interesuarit duhet të nisin CV në adresën mail: [email protected] ose të kontaktojnë në mobile: +355 69 80 88388
© ofertadites.al 2020 - 2021, Të gjithë të drejtat e rezervuara.