Elektronika/Audio Video e CCTV/Oferte Sistem Alarmi GSM njoftim nga telefoni
Oferte Sistem Alarmi GSM njoftim nga telefoni
180 Euro
Postuar më 31.01.2021
Njoftim i Verifikuar
Viewplus

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

Viewplus

+355699729927

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.
  • Cmimi: 180 Euro
  • Kategoria: Audio Video e CCTV
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Super Oferte

Shitet Sistem Alarmi GSM (Njoftim nga Tel ne rast alarmi)
Sistemi permban:
Centralin bashke me tastiere
1 Sirene alarmi te brendshme
1 Sensor Kontakti per Dyer ose Dritare
1 Sensor Levizje
2 Pulte
1 Ushqyes.

Shitje me shumice dhe pakice.
© ofertadites.al 2020 - 2021, Të gjithë të drejtat e rezervuara.