Nikon D3100
180 Euro
Postuar më 25.01.2021
Njoftim i Verifikuar
B

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

B

+38345935081

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.

Postuar nga B

Kontakto Shitësin

  • Cmimi: 180 Euro
  • Kategoria: Audio Video e CCTV
  • Vendodhja: Pejë Kosovë
aparati osht ne gjendje perfekte osht i perdorun shum pak,
paisjet-aparati lensi ,qanta rrypi i aparatit,rrypi i kantes,adapteri,i aparatit ,paisja per mbushjen e bateris se aparatit,kabllaper transferin e fotov,koka e aparatit(mbojtsja)
© ofertadites.al 2020 - 2021, Të gjithë të drejtat e rezervuara.