Punësim e Biznes/Ofroj Punë/Kerkohet estetiste
Kerkohet estetiste
50 Lek
Postuar më 18.02.2021
Njoftim i Verifikuar
BRISIDA

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

BRISIDA

+355677180625

  • Cmimi: 50 Lek
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
STUDIO HOLISTIC SPACE me vendodhje ne Durres kerkoh te punesoje nje estetiste me ekserience ne fushen e depilimit dhe trajtimeve te fytyres , pa orar te plote me perqindje . Produktet ofrohen nga qendra .
© ofertadites.al 2020 - 2022 Të gjithë të drejtat e rezervuara.