Modë e Sport/Bizhu e Ora/Byzylyk me Gure Bali Turquoise & Kafke Gold
Byzylyk me Gure Bali Turquoise & Kafke Gold
2500 Lek
Postuar më 16.11.2020
Njoftim i Verifikuar
Epidam

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

Epidam

+355699729927

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.
  • Cmimi: 2500 Lek
  • Kategoria: Bizhu e Ora
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
Byzylyk me Gurë Natyral Bali Turqouoise & Kafke Celiku
Toka - Miresia - Mbrojtja
Bali kombinon energjitë e Tokës. Është shërues i shpirtit që përfshin mencurinë, besimin dhe mirësinë. Ky gur është një nga asetet më të vjetra të botës, që gjithashtu njihet si simbol i pasurisë në shumë kultura. Ky gur mer karakteristikat e personit që e vendos atë.
TRANSPORT FALAS NE TE GJITHE SHQIPERINE
Sasi e Limituar
Pagese ne Dorezim
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.