Modë e Sport/Bizhu e Ora/Byzylyk Gold me Lekure Pitoni
Byzylyk Gold me Lekure Pitoni
8000 Lek
Postuar më 16.11.2020
Njoftim i Verifikuar
Epidam

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

Epidam

+355699729927

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.
  • Cmimi: 8000 Lek
  • Kategoria: Bizhu e Ora
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
Byzylyk me Lekurë Pitoni
• Materiali Kapseve: Celik • Aksesorët : Të lara me Flori
• Materiali i byrzylykut: Lekurë Pitoni • Madhesia: E rregullt
• Punim Artizanal
• TRANSPORT FALAS NE TE GJITHE SHQIPERINE
• Sasi e Limituar
• Pagese ne Dorezim
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.