Bizhu
2000 Lek
Postuar më 22.01.2021
Njoftim i Verifikuar
bardha

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

bardha

+355694401227

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.
  • Cmimi: 2000 Lek
  • Kategoria: Bizhu e Ora
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
Bizhu cilezore per meshkuj dhe femra b.shop1_
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.