Ne jemi një komunitet ku mallrat e reja dhe të përdorura rishpërndahen për të mbushur një nevojë të re.

 • Ne jemi të Përgjegjshëm

  Ndihmojme njëri-tjetrin kur përballemi me detyra të ndërlikuara.

 • Ne jemi inovatorë

  Në zgjidhjen e problemeve.

 • Ne kemi Integritet

  Ne jemi të sinqertë. Ne komunikojmë hapur me partnerët tanë, dhe me njëri-tjetrin

 • Ne jemi këtu për të fituar

  Ne jemi ambiciozë. Te angazhuar për rezultatin më të mirë!

Dëshironi të bisedoni me Ekipin tonë?

Kontaktoni ekspertët tanë dhe zbuloni se cili është plani më i mirë për biznesin tuaj.

+355 697001001

Shërbimi klientit përmes Whatsapp
E Hënë deri të Premte, nga ora 09:00 deri në ora 18:00
Ndiheni sikur jeni njëri nga ne? Dërgoni CV-në tuaj dhe na tregoni se si mund të jemi të dobishëm për njëri-tjetrin.
© ofertadites.al 2020 - 2022 Të gjithë të drejtat e rezervuara.